Bilge80 Bugün çok kötü bel ve karın ağrım var . Yalancı Doğum sancıları gibi 27. Haftada böyle olan var mi ?
Skn23 Bilge80 yorulunca bel ağrım oluyor baya ama senin ki sancı şeklinde mi canım valla bilemedim ki 🙄🙄
Annemmm2 Bilge80 bende de aynısı vardı bugün doktora gittim idrarda enfeksiyon ve kanda iltihap cıktı 10 tane antibiyotik igne yazmıslar😪
azizeguneyy Bilge80 ben 32. haftadayım daha yeni yalancı sancı çektim. 27 çok erken, başka bir etken olmuş olabilir
Bilge80 Skn23 benim sancı şeklinde ya . Bende bugün misafir ağırladım dünde hazırlık yaptım acaba ondan mi oldu dedim . Bebekte baya hareketli hatta bugün
Skn23 Bilge80 valla üşütünce mesela belim oram buram sancıyor da . Yorgunluk çok etkili ya böyle şeylerde . Yorulduğundandır belki ama geçmezse baktın bi git hastaneye 🙄
Sumeyyeaydn Bilge80 evet bende misafir ağırlarsam temizlik yaparsam cok ayrıl doğrul filan bel agrım oluyor sanki boyle adet sancısı gibi ılık bir duş alıp uzanmıştım geçti onlar hem yalancı kasılma hemde yorgunluk ağrısı canim😊