Ayaz13 Ayrıntılı ultrason yaptırmak önemli mi doktorum yaptırmakta yarar var dedi ama şuan maddi durumumuz çok sıkışık napicam bilmiyorum eşim yaptıralım gerekliyse diyor ama benim gittiğin bi devlet hastanesi ve ayrıntlı ultrason yok özel hastaneye sevk ediyorlar ve en ucuz yapan özel hastane 400 tl kafam çok karışık siz naptınız böyle durumlarda kalan anneler çocuğum için herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama evimi eşini düşünmekte zorundayım
Gizemabc Ayaz13 ayrıntılı ultrasonu peritanolog yaparsa dediğiniz ücretler isteniyor; radyoloji uzmanı yaparsa çok daha makul ücretler alınıyor. Benim tercihim değildi; ama gittiğim hastanede ayrıntılı usgyi radyolog yapıyormuş sadece 20 lira aldılar. Çok içime sinmedi; ama fiziksel bir engel olsa görüp söylerlerdi diye düşünüyorum
Ayaz13 Gizemabc anne karnında tedavi edilcek hastalıklar çıkarsa önlem alinabiliyomus doktorum öneriyorum gitmekte yarar var dedi bana bıraktı bilmiyorum bende napicam
Gizemabc Ayaz13 tabii girmekte fayda var. Dediğim gibi yaşadığınız yerde hastaneleri ve ayrıntılı usgye kimin girip girmediğini kaç lira istediklerini bir araştırın derim. Buradan bile bir başlık açabilirsiniz, yaşadığınız yer fiyatlar filan sorabilirsiniz