CiaoBella Kızlar bu doktorların gelişimi önden gidiyor dediği bebiler var ya; onlar kırk haftayı bulmadan mı doğar? Yoksa onla alakası yok mu? Bu konuyu merak ediyorum bilgisi olan var mı?
ZeHRAa CiaoBella cmm bebeğim önde gitmesi doğum tarihini değiştirmez o bebek gemikleri ve kilosuyla ilgili yani yine aynı haftada doğar
Deniz14 CiaoBella ablamın bebeği 1 hafta önden gidiyodu doktor 1-2 hafta erken doğabilir dedi şaşırtmadı 1 hafta erken doğdu😂🤦🏼♀️ Ama hamilelikten hamileliğe değişebilir belki daha farklı faktörler vardır bilemedim doktora danışmak lazım
Naif Canım bende Şuan 36 haftalık hamileyim.Benim de bebeğimin bir değeri bir hafta önden gidiyormuş.Önce tedirgin oldum sonra doktor pek bir anlamı Yok dedi.Ona rağmen hala merak ediyorum bunu.
CiaoBella ZeHRAa ben şuan 38+0 oldum geçen hafta kontrolde doktor benim bebi için gelişimi nasıl diye sorduğumda önden gidiyor dedi ben de acaba bu hafta doğar mı diye paniklerdeyim🙈 Daha bi kaç iş var kafamda kırktan evvel gelsin istemiyom🤣
ZeHRAa CiaoBella cnm gelişim doğma günü etkilemez ama sen yinede islerini hallet cunki bebekler 38 40 hafta arasi doğuyor genelde 😂