Karamelek- aynısını bende yaşadım canım 37 haftalıkken 😢😢 Cumartesi acile gittim kasılmam vardı doktor o kadar itici sekilde davrandıki anlatamam sana hani neden geldin beni rahatsız etrin der gibiydi 🙄 hakkımı ona hiç helal etmiyorum zaten 😕 sonra bana neyin var dedi anlattım ultrasonla baktı bebeğime bişeyin yok yalancı sancım var gidebilrsn ewe dedi tabi bizde bişi demedk çıktık ewe geldik aradan pazar Pazartesi geçti bende kasılma gene aynı şekilde devam ediyordu ama özellikle geceleri oluyordu bu olay 😑 salı günü oldu kontrole gittim artık doğum için gün vericek doktor catı muayenesi olucam falan diye bekliyorum ben sıram geldi kontrol etti bana direk eşin buralarda mı dedi bnde şaşırsım ewet dedim çağır gelsin dedi sende büyük ultrasona git gel acilen dedi allah var hiç aklıma kalbinin durmuş olduğu gelmedi .. bn bi heyecanla eşimi aradım gel doktor seni çağırıyo heralde sezaryen doğum yapcak imza alcak diyorum kendimce eşim hemen geldi bnde o ara ultrasona girdim çıktım ordaki doktor da bana hiç bişi demedi ve aksilik ya bana verilen kağıda hiç bakmadım .. doktorun odasına gittim bn tekrar kağıdı verdim yüzüme bakarak bebeğinin kalbi durmuş başonız sağolsun demezmi doktor .. bem ne oldugumu bilemedim kaynanam desem öle .. ses veremedim nasıl yani demekle yetindim sonra ama bir kıyafet bir feryat kopardım hastanede anlatamam o arada kaynanam eşimi arayıp sölemiş bebek ölmüş diye eşimin gelişi aglayışı gitmiyor gözlerimin önnden hiç .. aglamaktan harap olmuş şekilde herkes başıma üşüşmüş falan beni sakinleştirmek için bahceye çıkartıyolar o ara bayılmışım kendimi odada serum takılı başımda bi srü akraba varken buldum .. bebeğimi sorunca kimseden ses soluk yok tabi olan oldu meleğim uçtu gitti benden 😑😭😭😢😢 doktor geldi muayene falan derken aglamaca falan carsamba günü öğlen yavrumu aldılar bende genel olarak uyuşturdular beni .. ebeyle başta anlaşmıştım bebeğimi görmek istiyorum diye oda sağolsun kırmamıştı beni doğumdan sonra gtirdiler baktım ama elleyemedim çok masumdu oğlum öylece uyuyordu cennet kuşum 😥😓 dokunamadan koklayamadan ihmalsizlikten kara topraga verdim ilk göz agrımı .. ve tam ekimin 24.de bir sene olucak ama daha dün gibi herşey .. şuan ikinciye hamileyim çok şükür 33 hafta olduk ama hergün kalbim ağzımda bişi olucak korkusundan allahım kimseyi sınamasın evlat acısıyla çok tarifi olmayan acı bişi bu herkese hayırlı ewlatlar versin isteyen herkes tatsın bu duyguyu .. benim oğlum melek oldu ama allahım bana melek gibi bi kız ewlat daha nasip etti çok şükür 🙏🧿🧿🧿🧿🧿