Ebruas Çalıştığım yerde yakın bir arkadaşıma da down sendromlu teşhisi konulmuştu istanbulda anadolu yakasında bir çocuk hastanesine incelemeye yönlendirmişler amniyosentez yapılması istenmiş üstünede bir sürü aşağılayıcı söylemlerde bulunmuşlar aldırmak istemediğinden ötürü çok üzülmüştü arkadaşım ama down olduğunu çevresindeki desteklerle kabullendi sonuçta bebek onun meleğiydi. bebek doğdu ve hiçbir sorunu yok şuan 1,5 yaşında. Öncelikle allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Sahika3 Deniztuba bana da beyninde kist ve böbreklerinde büyüme var dediler çok çok üzülüyorum ve endişeleniyorum. Ama sizinki gibi hikayeler duymak mutlu ediyor
isyo Sahika3 doktorlar gördükleri her şeyi söylüyorlar en küçük ihtimal olsa bile. Demeseler bebekte bi sorun olsa başına gidilecek demedin söylemedin diye ama sağlıklı olsa yine onlarlık bi şey yok
Busragungor Bizdede ense kalınlığı çok yüksekti beyninde vücudunda hep ödem gördüler down sendromlu dediler cvs yapıldı sonucum temiz çıktı çok şükür kalbinde damar çıkışı yok dendi bebek buyudukce normal halini aldı o da sürekli korkutuyolar
Sahika3 Busragungor evet inşallah sağlıkla kavuşursunuz, ben ek işlem yaptırmak istemiyorum amniyosentez ya da cvs gibi. Siz kaç haftalıksınız