Neslisim20 Arkadaşlar tam 39.haftadayim. 3 Gün önce kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim alttan muayene etti. Hiç açıklık yok dedi. Akşamına yürüyüş yaptım lekelenme kırmızıya döndü. Tekrar hastaneye gittim. Ebe muayenesinde sadece 1 parmak açıklık var dedi. Bu kan beklemiş kan dedi. Sancım da yoktu kanama bacaklarının arasından akacak şekilde su ile birlikte gelirse gelirsin dedi. Bu gun sabah lekelenme şeklinde kanama geldi. Öğlene doğru tekrar geçti. Şimdi tekrar var. Ama böyle bir durum yaşayan var mı. Ne yapacağımı şaşırdım kanama geçmiyor. Bu gun hafif hafif sancım var sancım oldukça kanamam oluyor. Ebe muhtemelen açılman oldukça kanaman oluyor dedi. 5 gunde 4 kez alttan muayene oldum sizce onun etkisi olabilirmi. Benzer durum yaşayan var mı? Bu nişan 1 kere geliyor diye okumustum.
Gelmsim Neslisim20 keSinlikle farklı bir doktora görün. Bu haftada kanama normal değil diye biliyorum . Gebe eğitiminde kanama varsa kesinlikle gelin demişlerdi. Seni nst ye bağlamadılar mı ayrıca sancı için
Neslisim20 Gelmsim bağladılar ama çok az bir sancı çıktı. Hareketinden kaynaklı dediler. 3 gündür dün gece de bağladılar. Alttan muayene kaynaklı diyorlar. Teşekkür ederim