EmrEmine Dogumdan 1.gün önce nişan im geldi kızlar ve hemen doktora gittik.Acilmam 2 cm di.doktor biraz müdehale etti.3 cm e cıktı.bu gece sabaha kadar bekle doğum gerçekleşebilir dedi Olmazsa sabah 8.de hastaneye yatış yapıcaksın dedi.Yürüyüş falan yaptım gece merdiven çıktım ama gelmedi :).sabah hastaneye yattım suni sancıyı taktılar:) bi yarim saat o acıyı çektim.evet suni şancı biraz zor oluyor ama o kadar da olsun bence :).ardından epidural oldum.bence en güzel yani da bu.sancim 100 lere cıktı ama.bende hiç-bir ağrı yok.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.saat 3 gibi bebeğin gelmeye başladığını hissettim ebeler gelip baktığın da acilmam 9 cm olmuş hemen doğum haneye gittim tabi bende hala ağrı sızı yok.:)sonra ebeler ne derse.onu yaptım ve 5.dk ka da kızım kucağımda ydi.2 3 dikiş im vardı sadece ilk akşam biraz ağrı oluyor.ama.oda öyle.oturmayacak kadar değil ben sabaha kadar kızımın yanında oturdum.Kisacasi hiç korkmayın ben dogumhaneden yürüyerek çıktım.epidural mutlaka olun ve çok rahat bi doğum geçirin:)