Koza Merhabalar, Hamilelikte uyurken size de böyle bir üşüme titreme oluyor mu? İstem dışı titriyorum üşüyorum hissediyorum ama vücudum sıcak. Bu 5 dakika falan sürüyor. Yaşayan var mı bu durumu?
Nurr Koza bende gece yatarken birden üşüme titreme geliyor hemen üstümü ortuyorum ama çok sürmüyor geçiyor neden ama bende bilmiyorum
ponciklerin_annesi Koza bende de oluyor canm usume bazende titreme ozellikle banyodan ciktiktan sonra cok oluyor
Koza Nurr yani ben karda çıplak kalmış gibi titriyorum anormal bir derece de kasiliyorum falan başka birşeye mi işaret bilmiyorum hiç :/
Koza ponciklerin_annesi aynen öyle yani vitamin alıp yemek yememe rağmen demir kan eksikliği olsa böyle titrenmez doğum yapınca ne olacak acaba :/
Skbn01 Koza birde bol bol su tüket onu idrar dışında hicbir şekilde atamıyorsun,benimde çok yoğun vardı,Allah yardımcın olsun zor gerçekten..
Koza Skbn01 neler yaptıysam geçmedi artık kabullendim resmen onunla yaşamayı bu kadar inatçı olacağını düşünmemiştim allah razı olsun
Koza ponciklerin_annesi bende de var ama bu kadar titremeye sebep olamaz Azer bülbül kesiliyorum gecenin bir yarısinda:D
Koza ponciklerin_annesi gerçekten dişlerim birbirine çarpıyor o denli üşüme el ayak soğuması değil yani