Busbusvehashas Merhaba sevgili anneler, Avicenna Esenler Serçin hanıma gidiyorum ancak küçükköy bilge hastanesinde Oğuz Güleri de çok önerdiler. Açıkçası ben de denemek istiyorum. 2 hafta sonra ikili testimi orada yaptırmak tek taşla iki kuş olur mu diye düşündürttü.. Orada takipte olan veya doğum yapan gönüldaşlarıma bir kaç sorum olacaktı; *Oğuz beyin muayene ücreti ne kadar ve memnuniyet düzeyiniz nedir? *Hastanenin temizliği, odaların hali nasıl? Yenidoğan bakım ünitesi var mı? *2’li test ücreti ne kadar? *Ve en önemlisi doğum ücretleri nedir? Şimdiden teşekkür ediyorum ..
Fdnlkmn Busbusvehashas Oğuz beyin hastalarından biriydim şimdi memlekete taşındım.kan pıhtılaşması var bende mesaj attım geçen o yoğunluğun arasında cevap verdi çok ilgili bi doktor güleryüzlü muayene ücreti sgk san 80 tl hastane temiz oğuz bey
Fdnlkmn Busbusvehashas doğum yapmadım ama 1400 normal doğum diye duydum ama arayıp öğrenebilirsiniz bilgi veriyorlar zaten
mubu81 Busbusvehashas muayene ücreti sgk lı 90 tl bende oğuz beyle 2 ay önce tanıştım iyi kide tanışmışım istediğin her soruya cevap veriyor sabırla seni dinliyor Şiddetle tavsiye ederim normal doğum 1400 sezeryan 1800 tl bende inşallah bir kaç hafta sonra doğumumu gerçekleştiricem hastane çalışanları için olumsuz yorumlar var ama ben doktor için oradayım hakkını savunduğun girişken olduğun zaman hiç bir problem olmuyor 2 aydır sorun yaşamadım hastaneyle
Busbusvehashas Peki randevu usulü mü? Avicenna da randevu yok sıra alıyorsunuz.2 li test iste muayene ile birlikte 300 lira
Busbusvehashas Özellikle epidural normal olan çünkü epidural uygulamasında anestezist çok önemli diyorlar, deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
Busbusvehashas mubu81 çok teşekkür ederim size dönüşünüz için doğum yaptıktan sonra yorumunuzu merakla bekleyeceğim :) şimdiden hayırlı , kolay, sağlıklı bir doğumunuz olsun