DiplomaliEvHanimi 0.0. Canim ☹️ Anlamadim ki agrim sizim yok. Acaba son iliskide falanmi oldu 4gun onceki. Gec yumurtluyom cnku ben bekliyorum bi 10gun daha
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi ya üzüldüm kuzum ama belki erkendir hala umutsuzluğa kapılma hemen of bende napcagmi şaşırdım
Elif_kocaturk Blackkcat ablacım çok üzüldüm rabbim tez vskitt4 kucağını doldursun bekliyor olacağız ❤
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi bende sanki yapsam bile cikmicak diye düşünüyorum hiç geçmezdi ama geçti 🙄
Elif_kocaturk NurEto DiplomaliEvHanimi Kızlar kahverengi leke gördüm normal mi acaba ya yada adet mi oluyorum 🙄 sabah test yapicam ama içim tuhaf oldu
Elif_kocaturk NurEto inşallah ya tedirginim kimyasaliydi dışıydı diye düşünmekten kendimi heder ettim 🙄
NurEto Kızlar yarın eşim bekçilik mülakatına girecek dua edin nolur bugünümğze hamd olsun ama bebek için bu işeihtiyacımız var 🙏🤲
Elif_kocaturk NurEto muhakkak canım bakalım sabah test yapicam iki tane aldım hemde yarın çıkmazsa 10 gün olunca tekrar yaparım diye
NurEto Elif_kocaturk çok iyi yapmışsın canm benimde 8imde randevum var tekrar kan tahlilleri yaptırcam gebelik testide istiycem bakalım ne çıkacak sonuç
Elif_kocaturk NurEto ay inşallah hamileyizdir Allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 😍