Blackkcat DiplomaliEvHanimi tabi çok ufak olunca öyle diyorlar,vajinal ultrasn mu,dur bakalım kanda çıkar inşallah🤲🏻💜
DiplomaliEvHanimi sumosgoksu devlete gittim gebelik varsa özele giderim diye Doktorlarda soylemis ultrasonun iyi olmadigini ona umut bagliyom
sumosgoksu DiplomaliEvHanimi canım sen kan sonucunu al gebelik varsa zaten direkt özel bir doktor da devam edersin
Blackkcat Kızlar benim kimyasal gebelikmiş😭😭ve hissetmiştim o yüzden sürekli araştırıyordum,bi tuhaflık vardı anladım,rüyalarımdan da anlamıştım😔regli oldum yani kısacası
DiplomaliEvHanimi Blackkcat 🤭🤭🤭😨 yas geçmiş olsun ya. Uzulme diyemem uzulursun. Ama hayrlisi olsun ya ☹️☹️
NurEto Blackkcat yaaaa ablaaa canını sıkma nolur dur bakalım vardır Rabbimin Bi bildiği çalışmalara devam
DiplomaliEvHanimi Blackkcat kimyasal sonrasi hmen geve kalinabiliyo. Bak zehra333. Varya yine hamileymis. Doktr korunma demis skma canini
Medinedundar Blackkcat çok geçmiş olsun üzülme sakin bizde yaşıyoruz psikolojik çöküntüye uğratma kendini rabbim verir 🙏 kesinlikle korunma anında kalıyorsun ❤