Elif_kocaturk Blackkcat cumartesi günüm işte pazartesi de test yapmıştım negatifti biliyosun 😑 şimdi böyle damarları görüncebide ucuna doğru iniyo kopkoyu yeşil damar ucunda da değişme var sızlama hassasiyet devam ediyo be bugün hassasiyet başlayalı nerdeyse 30 gün oluyo ara ara kasık ağrısı da var ama test negatif diye umudumu kaybetmiştim şimdi yine damarları görünce tuhaf oldum
Elif_kocaturk Blackkcat bana sanki hamileymişim gibi geliyo ya belirtilerin hepsi hamilelik belirtisi ama testi negatif gördüğüm için yok ya yoktur diyorum akıntıda öyle bir artış var ki daha önce böyle olmamıştı regl oldum sanıp kaç kere lavaboya kostum ama regl değilmiş 🙄 iki gün daha bekliyim diyorum olmazsam hemen kan vermeye yine negatif görüp uzulmek istemiyorum
Blackkcat Elif_kocaturk cuma ver istersen canım,hayır olsun bendebsilik çizgi gördüm bugün ama hiç akıntım yok niye acaba
Solmazkarakus12 Elif_kocaturk seni çok iyi anlıyorum ben böyleydim her ay 2 defa test yapardım kan verirdim ama bu güne kısmetmiş duam seninle inşallah bu ay adet görmezsin ♥️
Elif_kocaturk Blackkcat Goğüs hassasiyetin de yoktu umudunu kesecekken rabbim ikinci çizgiyi gösterdi akintinda baslar elbet 😊 benim adet öncesi dr akintim olur o yüzden şuan fazla olması acaba adet mi diye düşündürüyo zaten beklemek zor bide 35 günde bir adet olunca 1 hafta fazla bekliyorum of bide sürekli ağlama isteğim var
Blackkcat Elif_kocaturk ay kıyamam kuzum ya bende de aşırı sinir var:(28 ya da 29günde bir oluyorum,ama şu an sanki regl olacak gibiyim ya,göğüslerime acı hissi başladı,üzerine yatarken daha net anlıyorum
Blackkcat Elif_kocaturk belirtilerin öok net kuzum,kan testinde çıkr inşallah,Allahım gönlüne göre nasip etsin♥️🤲🏻🤲🏻
Elif_kocaturk Solmazkarakus12 aslında hiç aklımda yoktu 25 ağustosta adet oldum 5 gün sonra bitti iki üç gün sonra göğüs hassasiyeti başladı bende şüphelendim ilk 3.haftada test yaptım tabu bu arada sadece göğüs hassasiyetiyle kalmadı yemyeşil damarlar cıktı kasıkta batma bel ağrısı sık idrara çıkma iyice heveslendim bende ilk test negatifti erken heralde ondan dedim pazartesi bidaha yaptım oda negatif biraz önce baktım damarlar yine yemyeşil geniş geniş umudum kalmadı haliyle iki kere negatifi görünce
Elif_kocaturk Solmazkarakus12 yaaa allah razı olsun canım benim inşallah rabbim duanı kabul eder 😊 nasıl mutlu oluyorum var ya bide ağlamaklıyim sürekli 🙄 duygusal mod 😭
Solmazkarakus12 Elif_kocaturk banada bekle derler di sinir olurdum 😅.birde sinir bozucu bir yengem var sürekli ben hemen hamile kaldım hemen hissettim falan derdi uyuz olurdum 😅 ama sen beni dinle 5 gün geçmesini bekle
NurEto Elif_kocaturk bu ay benimde adetim çok az oldu normalde 5inci güne kadar asırı olurum bu ay sadece 2. Gün çok oldum diğer günler o kadar az oldum ki ve sancım hiç olmadı iyice vücudum dengesizleşti benimde
Elif_kocaturk Blackkcat hamilelik belirtileri regl belirtilerine benziyor diyolar ya seninki de öyle 😍 ama ok şükür regl filan yok 💃 benimde yanlarından dokununca acıyor aşırı hassaslasti akintim da hiç durmuyor 🙄 sen en başından beri hep belirtilerin çok net demistin inşallah içine doğmuştur 🙈 iki gün sonra regl olmazsam hamile olduğum kesindir çünkü hiç şaşmaz 😁
Elif_kocaturk Solmazkarakus12 ah gecse en azından içinde umut yeşerir canımınici ama böyle işte daha günün gelmesin bile 2 gün var 😁 eşime de galiba hamileyim demeye korkuyorum tek çizgili elif ağaya çıktım 😂😂 hayır adet oluyosam olayım yani ama bu belirsizlik beni yedi 😁
Elif_kocaturk Blackkcat valla bende senin için o kadar sevindim ki 🙆♀️sanki ben hamileymişim gibi bi duygulandım herşeye ağlayasınm geliyor makineye bulaşıkları diziyordum tencereyi sigdiramadim ona bile aglicaktim🤣
Blackkcat Elif_kocaturk yyyaaaaa çok teşekkür ederim canım,İnşallah senin meleğin de seninledir😚☺️😊 O kadar da duygusal olma🤣