Denizz03 Ayse_okyel canım hamile kalmadan 2 ay önce faln folik asit kullnmaya başla amwayin bitkisel folik asit hapıyla hamile kldım yani birazda kolaylştırdı kullanmak isteyen olursa adrese gönderiyorum geliş fiyatından 😊
Blackkcat NurEto günaydın canım☺️Kahvaltı yapıyorum,bugün regli günüm,hayır olsun inşallah🎈sen nasılsın kuzu, @Ayse_okyel kuzum nasılsın
DiplomaliEvHanimi NurEto gunaydin bende spordan falan geldim karnimi doyurdum dus falan aldim oturuyom simdi. Benimde yarin gunum 🙏🏻😍. Pazartesiye kadar olmazsam esim evde hastaneye gitvez kan vercez yıldönümümuzde 😊
Blackkcat NurEto yumurtlama dönemindesin di mi canım,benimde midem bulanıyor ya regli olacam ya hamileyim😁
NurEto Blackkcat aynen canm dün yumurtlqdım 😂 benimde öyle oluyo ya göğüslerimde çok hassaslaştı dokunamıyorum bile
Blackkcat NurEto off malesf benimde acıyor hamilelikle karıştırıyorum ama ben bitkisel hormon ilacı kullanıyorum onun yan etkiside olabiliyormuş göğüs hassasiyeti😒
Blackkcat NurEto testte nefatifi gördüm ama 10dk içinde 2.çizgi hayal gibi çıktı buraya yüklemedim kafam karışmasın diye😂eşim yok saçmalama diyince
NurEto Blackkcat benim bu ay yumurtlama belirtilerimin hepsi var kasıklarım ağrıyo oturunca inş tutar ya
Blackkcat https://i.imgyukle.com/2019/09/25/otUtxb.jpg Kızlar 2gün önce yapmıştım,ben hala hayali bir çizgi görüyorum emin olamadığım için post açıp yüklemedim fotoyu,10içinde çıkmıştı hayalet ikinci çizgim
Elif_kocaturk NurEto Blackkcat ay valla hayalet çizgi varr bende test yapınca hayalet biseyler varmı diye fener tutup bakmıştım