hndnr27 Arkadaşlar ben detaylı ultrasona gırecem acaba girenler yazabılır mı napıyor doktorlar tam olarak
Sumeyye_g hndnr27 bebeğin bütün organları inceleniyor tek tek her ölçümü yapılıyor ayak el parmakları tek tek sayıyor haftasına göre öndeöi İlerdemi bunun gibi detaylı incelemeler 30 -45 dk arası sürüyor ve çok güzel biley ya uzun uzun bebeğini görüyorsun
AyselNhtGoksu Merhaba. Ben iki hafta önce girdim. O kadar keyifli kiiii her organı tek tek ölçülüyor. 45 dk kadar bebeğimle haşır neşir oldum. Haftasına göre ileride mi geride mi belirleniyor. Benimki 5 gün geriden geliyordu ama 2 haftaya kadar normal dendi. 2 hafta ileri 2 hafta geri olabilirmiş ama ileri olması da avantaj değilmiş. Sizi bilmem ama biz ilk renkli resmimizi aldık 🥰 Sağlıkla doğurmak nasip olsum hepimize 🙏🏻🙏🏻 Geçen hafta da şeker yüklemesini yaptırdım. Şekerim çıktı 🥶 şimdi diyetteyim, hemen diyetle düzene giriyor. Şekeri çıkanlar korkmasınnnn 🙏🏻
hndnr27 AyselNhtGoksu yaa teşekkür ederim bende baktıracam haftaya ınsallah sağlıklı sıhhatlı olur bende merak edıyorum iyi olur insallah 🙏🏻😘😁
hndnr27 AyselNhtGoksu benım bebegım 18 hafta 5 günlük ama doktora gıttım bana 19 hafta 1 günlük duruyor dedı neden olabılır acaba
gizemmm 20-30 dakika sürüyor. Biraz sert bastırıyorlar karına net görebilmek için. Bacak boyu, kol boyu. Kalpteki damarlar, kapakçıklar anneden bebeğe plasanetaya giden besleyici atar damarlar, göbek kordonundaki damarlar. El, kol bacak uyumu bunlara bakılıyor
AyselNhtGoksu gezentianne tam doktorumun önerdiği zamandı ve çıktı 🙈 bir hafta sonra yaptırsam bir haftadır dikkat etmiyor olacaktım haberim olmayacaktı götürecektim tatlıları 🙈🙈
hndnr27 Sumeyye_g bakalım canım bende gırecegım bu hafta önden bılgı alayım dedım sizden teşekkür ederim 🙏🏻