Mihnurkacmaz Kızlar napiyorsunuz nasıl geçiyor günler her şeyiniz hazır mı? Bugün doktora gittik 2.5 kilo olmuşuz her şey normal baş aşağı pozisyonda dedi nstde sancılarımız da normaldi şükür sizinkiler ne durum da acaba. Bu arada 35+3 haftaligim ve bi kızım olacak 😁🥰
Robinronya Mihnurkacmaz selam bende 35+3 oldum. Gece uykularımda sancı gibi bir şeyler giriyor ama uyandığımda aşırı bir çişim oluyor. Zaten sabaha kadar üç dört defa muhakkak gidiyorum tuvalete 😅 gün içinde de sancımsı şeyler oluyor ama ne olduğuna da anlam veremiyorum açıkçası 😅
Jupi Mihnurkacmaz çok benziyoruz sizinle. 35+2 deyiz, 2,5 kg kız😍 Nst de sancı yok ama arada ağrılarım oluyor. Kızımızı heyecanla bekliyoruz 💕
ireeemm @Mihnurkacmaz bende 33+5 oldum bugün günler geçmek bilmiyor canım haftaya kontrolm var bakalım ne dicek
Brcm_Rsm Bende 34. Haftama bugün girdim. Daha cantamızı hazırlamadım. Pazartesi kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek :) günler çok hızlı geçiyorda antepte bu öğlen sıcağı sanki 100 saat gibi :(
Mihnurkacmaz Brcm_Rsm inan bence bir an önce hazırla artık ağırlaşınca her şey o kadar zor oluyor ki temizliğimi bile zar zor yaptım ben