MucizeAnnesi3545 Yeliz-ada bzde 33 haftalığız bikaç gündür bende de oluyo ya neden anlamıyorum birden bire ya bi anda basımdan asagı kaynar sular dökülüyo sanki. Değişik bişide yapmıyorum aslında.
Kumru_ Yeliz-ada Ayni durumdayım ama eşim öğlen yemeğine geldiği için kahvaltıdan kalkar kalkmaz yemek yapmaya başlıyorum😏
Sevey Ben öyleyim ilk haftalarda normal dedim kahvaltıda çok tatlı yemeye bağladım sonra bi ara geçti şimdi yeniden tatlı yemiyorum kahvaltıda yine okuyo ayılıp bayılıyorum resmen anlamadım gitti
Yeliz-ada Brcm_Rsm insan daha iyi olur ama 2 haftadır böyleyim ilaçlarımıda kullanıyorum d vitamin alıyorum
gizemmm Yeliz-ada şekerinize bakın. Bende de öyle oldu. Yemek yedikten sonra kahvaltı yaptıktan sonra halsizlik çöküyordu. Kan tahlili yaptırdım herşey normal çıktı. Ama şekerim düşüyordu bazen yememe rağmen
Sera00 Ben de bir tek bana oluyor saniyordum iki lokma da yesem birden bir ağırlık uyku hali ve uzanma isteği geliyor bana
Akfth Aynen bende son ayima girdigimden beri oyleyim gozlerimin ustunde bisey var sanki kaldiramiyorum gözlerimi insqllah dogumdan sora gececek umidim o Boyle devam edersek cocuklara nasil bakarim bilmem ama sanirim dogumla son bulur
BuluttSecil Ay çok şükür benimle aynı problemi yaşayan varmış. Daha kahvaltı masasından kalkmadan bir el ayak boşalması ve çarpıntı oluyor. Biraz da bulantı. Hemen yataga atıyorım kendimi belirli bir süre gözümü açamıyoeum .