Yello kuzum sen degerlendır ben 11. ayda ovulasyonla hamıle kalmıstım ama nasıl soyle oldu her ay adet olduktan sonra 10.gun baslardım test yapmaya hep 13-14. gunler koyu 15.gun gıbı sılıklesırdı catlardı yumurtam sonra hamıle kaldıgım ay elımde test kalmıstı dedım ben adet olana kadar takıp edeyım merakımdan devam ettım yapmaya bırde ne goreyım adetıme 1 hafta kala baslardakı yumurtlamamdan da koyu cıktı t cızgısı hatta hamılemıyım falan dedım gebelık testı yaptım onda cıkmadı dedım bu yumurtlama tekrar yumurtluyorum daha da kuvvetlı yumurtluyorum heralde baya koyuydu dıger donemıme gore sonra ertesı gun bır daha yaptım yıne t kopkoyu tabı basladık yıne ust uste o gunlerı degerlendırmeye sonrakı gun yaptım sılıktı evet tekrardan yumurtlamıstım :) o gunu ve dıger gunude degerlendırıp bıraktık sonra adet gunum test yaptım hem de erken gebelık koca bır negatıf adet gecıkmemın 4.gununde erken gebelıkte sılık cıktı kan verdım 26 ıle öğrendim ama malesef ılk gebelıgımde 1 ay once kurtaj oldum 9.haftada kalbı durmus canım. o nedenle koyuysa lütfen degerlendır her sey Allahtan o ne zaman ısterse o zaman olur muhakkak ama ben hep ılk yumurtlamayı gorup o gunlerı degerlendırıp adete 10 gun kala ilişkiyi kesıyordum belkı de ondan onca ay bekledım meleğimi.