Zlmdemir Selam kızlar sizlerde kilo nasıl acaba?31+4 günlük 1900 kilo ve 45 cm dedi doktor iyi de degil kötü de değil dedi sizce peki?
defne55 Zlmdemir 30 haftada gittim 1500 gramdı doktorum gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi seninki tuhaf geldi
Gizemsanal 30 haftamda gittim benim ikiz gebelik 1750 dedi ikizlere gore doktorum normal dedi, suan 32deyiz yarin gidicem anca 1900 olmustur
Zlmdemir Gizemsanal demekki benim ki gerçekten küçük ondan öyle söyledi ikiz gebeliğe göre maşallah güzel gidiyor sizinki.arkadaşım var onunki de ikiz bebişleri küçük baya.
Superfreshlerim Gizemsanal maaşallah bıdıklara benimde ikiz o yüzden ikiz bebeklerle ilgili ne yazılsa dikkatle okuyorum☺️☺️
Dudu_Ozer Yok bence normal.çünkü benimde 31 haftaşıkken 1830 du şimdi 33e girdim 2300 oldu zaten bir anda büyüyüveriolar 🥰🥰🥰
Zlmdemir Dudu_Ozer bilemedim doktorda öyle söyleyince kafama takıldı.en iyisi biraz dikkat etmem lazım yediklerime😕1 ayönce 1 kilo demişti şimdi 900 gr almış.
Zlmdemir defne55 evet canm böyle dedi hani merak ettim bende acaba normalde nekadar olması lazım diye