Bsr_1 Arkadaşlar merhaba 26. Haftadayım son Bi kaç gündür sanki boğuluyorum gibi nefes alamıyorum kalbim durduk yere birden aşırı hızlı atıyor sanki ölecek gibi oluyorum nefes alamıyorum resmen niye acaba benim gibi olan var mı normal mi acaba 🤦♀️
ZAsk Bsr_1 Ben de yaşamıştım. Aşırı derecede kan üretimi ve pompalanması oluyor bebekten dolayı o yüzden demişti doktorum. Ama tansiyonunuza baktırın istrrseniz herkeste aynı olmayabilir. Geçmiş olsun.
Bsr_1 Badevehande Melike35 Hamileliğin en zor yanı da buymuş demek ki diğer şeyler yine idare edilir 😔
Badevehande Bsr_1 öyle zor ama en zoru diyemiycem huzursuz bacak sendromu kramplar ve iğne batması sızılar ağlatıyor geceleri o daha kötü mesela düşük tansiyon bende var göz kapağımı açamıyorum çok ağırlaşıyor halsiz bırakıyor
Bsr_1 Badevehande Allah yardımcımız olsun evet bende de onlar var ama nefessiz kalmak ekstra zor geldi vallahi hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Burciny Bsr_1 benimde öyle oluyor tansiyon um oynamıyor benim şekerim düşüyor hemen kesme şeker yiyorum