BamBi 29.haftama girdim gecen hafta rahimagzi kisaligindan dolayi yüzük takildi zaman uzunluk 2.2mm idi. Ertesi gün kontrole gittim bu sefer hersey yolundaydi. Bi hafta sonra yine gel dedi kontrole. Bugün gittim morel alr üst oldu. Doktor ölcümde rahim uzunlugum 1.8mm inmis darin sabah yine ölcecem eher 2.5 a kadar cikmassa mecbur hastane gidiceksin ordan ciger gelistirici yapcaklar dedi. Allah rizasi icin dua edin 10 aylik kücük kizimda var perisan oldu yeterince dinlenemiorum erken dogumdan korkuyorum. Allah rizasi icin nolursunuz anneler anne adaylari dua edin yarinki kontrolüm cok guzel versin ve hastaneye gitmek zorunda kalmiyim.☹☹☹ ciger gelistirici vurduruan varmi aranizda benim yasadim seyleri yasayan varmi nolur yardimci olun bu 2.hamileligim riskli ve stresli geciyor. Bu arada gurbetciyim almanyada yasiyorum
Duuyguum BamBi canm allah şifa versin Yok mu sana yardımcı olacak kimse hiç kalkmadan elinden geldiğince hareket etmeden uzanmaya çalışsan hareket ettiğin sürece sıkıntı yaratabilir çünkü öyle okudum allahım sana bağışlasın keşke hastanede kalsaydın
Superfreshlerim BamBi Allah yardımcınız olsun, inşallah bir sorun yaşamazsınız, bol istirahat öneriliyor ama küçük çocuğunuzla zor gerçekten dinlenmek, Allah şifalar versin
LeylaCan BamBi canım yüzüğü ilk defa duydum ne oluyor? Benimde 25.haftadan beri var 1.3 e bile düştü ama dinlenmediğin sürece yükselmez hep yatman gerek yemeğini bile yattığın yerden yemelisin. Yardım edecek kimsen yok mu
BamBi Duuyguum annem Tr den geldi ama oda yasli zorlaniyor, soll dualarinizi eksik etmeyin Allah razi olsun😔
BamBi Superfreshlerim Allah razi olsun cnm insallah hastaneye sevk etmez yarin ins guzel haberler alirim. Sözde dinleniordum ama 😢
BamBi LeylaCan arabin pessar die gecior almanyada. Google yazarsan cikior Silikon ortasi Delik yuvarlak bisey. Sabaha kadar uzarmi sence? Yoksa hastane sevk edecek doktor
online_mom BamBi okudum canım 🙏 allah yardımcın olsun inşallah hastaneye gıtmene gerek kalmaz düzelmiştir 🙏
LeylaCan BamBi beni 1.3 le hastaneye yatırdılar progestan serum fitil vs bi tedavi uyguladılar diğer gün hastaneden çıkarken 19 a yükselmişti. 35.haftaya geldim hala 20 mm de devam ediyorum. Aslında hastanede 1 gece yatsan senin için daha iyi
BamBi LeylaCan benimki bugün ölcümde 1.8 idi. Bi haftadirda protosgton dedigin ilacida hergece yatmadan asagidan fitil niyetine atiyordum. Nie kisaldi ki cok korkuyorum. Bu almanlar beni birgünde etmez taburcu dikisten korkuom. Birde ciger gelistirici neyse i yapilcakmis
LeylaCan BamBi 29.haftada serklaj yapılmıyor 25 ten sonra çok nadir yapılıyor diye biliyorum. Ciğer geliştirici 30. Haftada bana da vurdular daha iyi. Genetik olabiliyor canım benim rahim kaslarım kuvvetli değil mesela. Bebişin prematüre doğcağına hastanede tedavi uygulanması inan çok çok daha iyi ☺️
BamBi LeylaCan canim seklaj nedir? Bana 28 haftalikken yuvarlak yüzük gibi bise taktilar siki tutsun die. Yumusakmis cünküm