Bebekannesimm Arkadaşlar ben önceden resim yüklüyordum şuan yükleyemiyorum nasıl yaptınız sürekli hata gösteriyor bilgi verirmisiniz
Bebekannesimm Öyle yapıyorum ama sözleşme biseyler yazıyor hata diyor önceden çok yaptım ama şuan olmuyor
Hikayem3 Yldzeyll aminn tabiki oylee rabbim sizin bebeginizidr saglikla hayirlisiyla kucaginizia almayi nasib eylesin ❤
Suranurun_annesi06 Yldzeyll [](https://hizliresim.com/RgRjv1) bide buna bakar miisn canm
Yldzeyll Esmagunca erkeğe benzettim canım henuz olusmamis cikinti kısmi sadece kese ye gore diyorum hayırlısı diyelim
Yldzeyll Bebekannesimm Allah razı olsun canım Aminnn hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza🙏🤲
Yldzeyll Eminemmm canım tarama testinde ppa nt mom diye yerler var mom karşında ki değer bilimsel kanıtı yok ama çoğu kişide tutuyor 0.50 altında erkek üstü kız deniliyor bazen doktorlar buna da bakıp söyleye biliyorlar
Angelaa Handeay7 erkek gibi geldi bana ama Allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏😊
Yldzeyll Angelaa canım kese fasulye gibi olunca eskiden erkek deniliyordu çok baktım geneli artik kız çıkıyor yuvarlak olunca erkek oluyor bebek sağ da sol da durmasi bazen yanılıyor ama genelde doğru çıkıyor
Zynpaltnds Yldzeyll kendi doktorum bir şey demedi ama ikili taramayı yapan doktor kıza benziyor dedi canım teşekkür ederimmm