arasmtf Merhaba kızlaar 39+6 dan gidiyorum geceleri resmen nobet tutyoruz hicbir sekilde rahat yatmanın imkanı kalmafı ve hala nadıl dogum yapacagım hakkında doktorum birsey soylemedi sanırım kotu olanda bu 🙄
Mayisannesi arasmtf 37. Haftada muane etmesi lazimdi ama sezeryan veya normal doğum mu olcak diye, muane etmedi mi doktor sizi? Rabbim saglikla kucağıniza almayi nasip etsin😇😇
tugba04 arasmtf Bizde 39 haftalik olduk ve geceleri uyuyamiyoruz artik saat basi tuvalete gidiyorum biz normal dogum bekliyoruz ama malesef bi belirti yok acilma sanci dogum kanalinada girmemis daha artik haftaya kadar dogmazsa duruma gore bakcaz dedi doktorum
ArifeMuratt Bende 30 haftalık olcam ve çok tedirginim dogum nasıl olcak diye sürekli düşünüyorum . Geceleri de zor uyuyorum nereye dönsem rahat degilim 😌
ArifeMuratt Burcuugur benim de korkum var bide kalçam da sorun var her ikisinden de ameliyat oldum çocukken agrım yok ama tedirginim işte bide normal dogum istiyorum bakalım ne olcak canım
Burcuugur ArifeMuratt inşllah sağlıkla kucağına alırsın canım sen ve tüm anneler bende normal istiyorum bakalım hayırlısı
arasmtf 40 hafta 3 gunluk olduk delirmei uzereyim doktorlar dogum hakkinda bilgi vermiyor ilk dogumum oldugu icin beklemem lazimmiş 3.600 bebegin kilosuyarin tekrar kontrolüm var hayırlısı dualarınızı bekliyorum 😓