Tubina Hamile olupta tuzlada çıkan yangından etkilenen var mı? Oraya yakın biryerde oturuyorum ve işede o yol güzergahından gidiyorum. Bebek için bir zararı olur mu acaba? Veya şuana kadar hamile olupta etkilenen oldu mu?
Ectu Tubina Bende aynı şeyi düşünüyorum. Yangın çıkan yere çok yakın oturuyorum ve yarınki yağmurdan, kokudan nasıl korunacağımızı bilmiyorum 🤷🏻♀️
tugcakkn Tubina korkmayın bence bir kaç gün cam pencere açmayın bol bol yoğurt yiyip su için içiniz temizlenir.mümkünse yarın ve cts yağacak yağmur size temas etmesin yeter.bi kaç güne dağılır ilerler zaten.ben izmitteyim buraya dahi uyarı yapıldı işe gitmek zorundaysanız da maskeyle agız burun kapatın dışarda çok hava almayın
Mart2020mom Bende çok yakınım birsey hissetmedim ama yarın yağacak olan yağmurla temas etmeyin diyorlar
Tubina Mart2020mom ben çok tedirgin oldum sonuçta havayı soluyoruz, allah korusun bebeğe ilerde de bir zararı olur mu diye korktum açıkcası
Tubina Ectu ben doktorumla konuştum, olabildiğince bölgeden uzak durmalı, gerekiyorsa maske takmalı ve bol yoğurt tüketmelisin dedi. Yoğurt tüketiyorum ama maalesef mecbur ordan işe gidiyorum :(