Melteeeem Bebeğinizin boyu ve kilosunu nasıl hamisler Az önce doktordan geliyorum 22+6 günlüğüm bebişim 509 gram 25 cm boyu var doktor uyumlu haftasıyla dedi ama sanki boyu kısamı internete baktığımda daha uzun gösteriyor doktora dedim gayet uyumlu sen neyini takıyorsun dedi eşimde aynı şekilde ben merak ettim benim gibi olanları boyu ve kilosunu ben minyonum 1.58 boyunda eşim 1.76 ne bekliyorum oda ayrı 😂
NurGrlek Melteeeem maşallah canım gayet iyi kilosu ve boyu bence bizim 556 Gr 27 cmdi 25 haftada gittim birde şuan 27 olduk ne durumda bilmiyorum 😅🐨
Guluren Bende 23 haftalık oldum 2 gün önce doktora gittiğimde 440 gram olduğunu söyledi ama bebeğim 21 hafta 3 günlük çıktı ultrasonda yani 10 gün gibi geriden geliyor bende çok üzülüyorum neden geriden geliyor diye ama geldiği haftasıyla uyumluymuş buna sevindim
Melteeeem Guluren uyumluysa ne güzel sorun olmasın da kimilerinde oluyormus öyle adet tarihinden hesaplanıyor ya gebelik 1.2 hafta önemli değil bence
Zeyzeykrt 22+4 de 535 gr 29 cm dik ama ben 175 baba 185 11 yaşında kızım 161 boyunda 😊 bende şunu anlamıyorum biz şuan 6 ayı sürüyoruz 24 bitince 6 ay bitmiş olmuyormu ınternetten bakınca 6 nin son haftası gibi gozukuyor
Melteeeem Zeyzeykrt ayy maşşah ana uzun baba uzun bırakalım da oda uzun olsun ☺️evet altıncı ayın sonu oluyor
Melteeeem NurGrlek maşallah ☺️ İnsan tereddüt ediyo kısamı zayıf mı diye bide benim minak poz verse bi görsek hep ya kafa aşşada ters ya yukarıda anlamadık 😂
Apilhatice 22+5 günlüğüz dün doktordaydık 29cm 700 gramız🙈doktor 25haftalık görünüyor dedi ama babamız uzun sanırım babaya benziyoruz🥰