Tugce1634 Öğleden sonra doğuma giricem arkadaşlar,ilk doğumum olacak sezaryen.karnıma ağrılar giriyor heyecan yaptım.Allah doğum yapan herkesi sağsalim bebeğine kavuştursun.muhtemelen epidural olacakmış.fırsat bulduğumda,sorularınız olursa dönüş yaparım inşallah.
Naze2151 Tugce1634 allah kolaylık versin güzel haberlerini ver bize. Kavuşuyorsun bebise darısı bizlere 💞💞💞
Duygu_lu Tugce1634 Pazartesi bende epudiral oldum su anda minik serçemi uyutuyorum teyzesi Allah sanada nasip etsin senin varsa soracağın birşey taze çıktım yani sorabilirsin 😀
Tugce1634 Duygu_lu şuan tek hissettiğim korku :) nasıl uyuşucam diye ona taktım canım.Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin arkadaşım :)
Duygu_lu Tugce1634 en son korkun o olsun ne iğneden ne ameliyattan hiç bir şey anlamadım uyuşmak ise 4 saat sonra bitti gitti sonra yürüme
emreesra Tugce1634 Allah analı babalı büyütsün 🤗💕Allahim sag salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah ..
Tugce1634 Hepiniz sağolun .ben yarın çıkıcam hastaneden.2 gün kalmış olucam.biraz zorlu geçti ama herkeste böyle olmaz sanırım.benim aşırı bir titremem oldu,hafif uyuttular ameliyatta.sonra durmayan bir titreme.2 saat kadar kesin çektim.yine yazarım devamını.Allah hepinizi kurtarsın sağ salim arkadaşlar.