Busra_karadag Zelss bende 9+3 deyim kusma problemim cok olmadıgı için ilk aylarda cok kilo vermedim o yuzden göbegim şiş artık belli oluyor normaldede vardı göbegim 9. Ayda nasıl olacak cok merak ediyorum sanırım dış karnım büyük
Zelss Busra_karadag benimde göbeğim vardı biraz zaten 😊 şimdi kasıklarn üst tarafı şiş demekki şuan orda büyüyor sizin karnınz mı şişti
Busra_karadag Zelss evet göbek deliginin hemen altı karnım cıkdı. 2 3 hafta önce kasıklarım şişdi bebek yukarı cıkmış biraz
Burcu16 Zelss normal KuZum şişkinlik gaz yerleşme batmada olur fakat bişeyi netlik getirelim 6+0 ile 6+6 arası 7 haftalık oluyor 7+0 ve 7+6 da 8 oluyor bilginiz olsun
Burcu16 Zelss evet KuZum ama yinede kafan karışmasın demesende sen en azından bilki hesabın eksi artı çıkmasın
Suunaa Bende 7+3 oldum. Aglama krizleri, sabah bulantı 2 gundur basladı. Agrı ara ara bende de oluyor. Hafif bır sıskınlık var karnımda içime cekemiorum bıle karnımı. Gaz da fazlasıyla var. hepimiz sag saglım alalım kucagımıza bebişleri :)