CerenAkbulut Arkadaşlar hıçkırık değil yaşadığım 😄 hıçkırık zaten oluyor bende, bunun bebekle alakası yok. Yattığım tarafta damar/kas seğirmesi gibi birşey oluyor. Dün akşam dediğiniz gibi her yerime yastık koymayı denedim, ama tabi artık iyice ağırlaştığımız için bence birşeyin yararı yok. Hepimizin Allah yardımcısı olsun 🙏🏻 Özellikle karnı benim gibi çok çıkanlar daha da zorlanıyor sanırım 😔
Sdemirel CerenAkbulut ben de öyleyim yatamıyorum sürekli dönüyorum 🤷🏻♀️ 32 haftalığım tam. Sanki yattığım yerde bebek var gibi geliyor onu rahatsız ediyorum üzerine yatıyorum gibi geliyor tuhaf :)
Ebiyim CerenAkbulut ben yatınca direk nefesim daralıyor. O yüzden yüksek yastıkta yatıyorum. Sonra bacak aramda bir yastık belimi desteklemek için bir de önümde sarılmak için bir yastık daha var. Böyle buldum çözümü. Bir de sızana kadar oyun oynuyorum. Anca öyle uyuşabiliyorum.
CerenAkbulut Ebiyim ilginç bir şekilde yazdığınız herşeyi dün akşam yattım, sarılmak için yastığa kadar. Benim yanlarım batıyor öyle bir sorun var :// yana yatınca canım acıyor 😔
Ebiyim CerenAkbulut offff o çok kötü işte. O zaman batan yerlere de destek koymak gerekiyor. 😕 çok zor ya. Ya da Benim bazı geceler yaptığım gibi neredeyse oturarak sızıyorum.