Gulnur SLM KIZLAR suan klomen kullanan varmi 1 bck yasinda oglum var klomenle hamile kalmistim suan gene ugrasiyorum buay klomene basladim.10 gun once ilac bitti ve asiri kasik agrisi yasadim dune kdr suan sadece batma seklinde arada vuruyor. Akinti var.ilaci kullanip yasadiklarinizi yazarmisiniz hepimize hayirli evltlar olsun insss🙏🙏
Damla2557 Gulnur bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bende sadece bel ağrısı ve baş ağrısı oldu. Bekliyorum adet günümü 🙏🙏🙏
ebztepe Gulnur klomen yüzünden iç kanama geçiriyordum. yumurtalıklarım fazla büyüdüğü için kanama yapmıştı. dediğiniz gibi belirtiler vardı. bir gece hastanede kaldım. eğer çok ağrı ,batma ve şişkinlik olursa doktora gidin.
Dlktpl Gulnur dr cagarmadımı yumurtalarının buyumesı ıcın bende kullandımmyarın dr angıdecegım kullanırken kasıklarda batma oldu bende suan bısey yok
Aleyyynavefa Bende klomenle gebe kaldim tarif ettiginiz gibi batma seklinde kasik agrim , bel agrim ve beyaz tortumsu yogun akintim vardi
Gulnur Dlktpl ben adetin 5. Gunu basladim kullanmaya kendi kendine catladi yumurtam suan test icin bekliyorum
Gulnur Mucize_istiyorum22 ben 1 yasinda kesmek zorunda kaldim cok hastaydim ve ilac kullanmam gerekiyordu mecburen biraktim yani
Mucize_istiyorum22 Gulnur Bnde ikinciyi istiyorum ama oğlum daha 14 aylık emziriyorm oyuzden tedavi olamıyorum ondan merak ettim geçmiş olsun neyin vardi