Leylacetinkaya Kızlar ilk ay kullandım folik asit o bittikten sonra bidaha kullanmadım sence sıkıntı olur mu ya .😕Şuan 3 ayıma 10 gün falan var alıp devam etsem mi?
Goncagl Leylacetinkaya bende az kullandım canım 1 ay anca kullanmışımdır ilaç içemiyorum hala da öyleyim şuan 6 aylık olduk çok şükür bi sıkıntı yok bebegimde ya tabi bunu akıl vermek için demiyorum ilaçlar tabikide kullanılmalı ama olmuyo bende 😄
hllaltas25 Leylacetinkaya bence doktorunuza danışın folik asit önemli Benim kullandığım omega hapımda bile azda olsa folik asit var 23. Haftadayım gebeliğin sonuna kadar kullanmamı önerdi doktorum doktorunuzun verdiği ilaçtan şaşmayın
Busra006 Doktorun devam etmeni söylemedimi canım? Ben ilk ay folik asit bittikten sonra birdaha aldım 3.cü aya girerken de farklı bir vitamin verdi doktorum önemli bu aylarda folik asit kullanımı ki doğuma kadar kullanılıyor demir ilaçları vs veriyorlar son aylarda.. Boşlamanı önermem buradaki yorumlara aldanıp, doktoruna danışman en doğrusu bu tarz şeyleri..
Dilara_gncr25 Benim bildiğim kadarıyla doktor kullanmayı bırakabilirsin diyene kadar devam ediyorsun. Zaten doktor kesiyor belli bir zamandan sonra. Folik asit bebeğin omurilik gelişimi icin çok çok önemli olduğunu biliyorum bence bırakma devam et yada doktoruna danış öyle bırak
Baharkrgc Bende içmiyodum ilaçlarımı ilaç içemem normalde de şuan 22+5 haftalık hamileyim bu hafta testlerim vardı ve kan değerlerim düşmüş demirr eksikliği çıktı ilk hafta gayet iyidi değerlerim yani ilaçlar önemli kullanmak gerekir🤷🏻♀️
Leylacetinkaya Yaaa 😕😕Bi doktora görüneyim en iyisi bakalım ne diyecek.Teşekkür ederim kızlar ya çok takıntı etmiştim.