Canannncan aynısını yaşadım iğne artı progestan.Bu tur durumlarda yapılabilecek tek tedavi şekli iğne ve progestanmis başka yapılacak birşey yokmuş. Nedenlerine gelince, ağır kaldırmak, bedeni cok yormak, enfeksiyon, üzüntü stres, gibi nedenleri saymıştı bana doktorum. Benim tahminime göre de ev taşımıştım iki hafta önce ciddi anlamda yorulmuştum hamile olduğumu unutup ağır kaldırdım tamamen benim hatam! Bide üzerine üşüttüm Boğaz enfeksiyonu geçirdim ara ara da idrar yaparken yanma oldu. Bide yavru bir tavşanım vardı öldü maalesef ona çok üzüldüm ağladım. Yanı anlayacağın bende bir dünya neden vardı kanama olması icin tamamen benim dikkatsizliğim😔 Keşke bunları yapmasaydım diyorum şimdi. O kaybetme korkusunu yaşadiktan sonra bulaşık bile yıkamıyorum şimdi, en az 1 hafta ev işlerinden uzak durmamı söyledi zaten doktor. Hala karnımda olduğu icin şükür ediyorum allah kimseye yaşatmasın 🤲🏻 Sana tavsiyem ihmal etme idrarda yanma, vücut ateşinde artış, üşütme, yorgunluk, stres, üzüntü bunların hepsinden uzak dur bol bol yat dinlen suyu da ihmal etme bol su tüket günde en az 2 litre tüketiyordum şimdi 4 litreye çıkardım gerçekten çok ise yarıyor. Sag salım kucağına alırsın insallah canim 🙏🏻