Cenkerim 20 haftalik olduk bi kac ic camasiri aldim ama onlarda sıktı simdi siz nasil bi secim yapyosunz neye dikkat edyosunz (alt-ust)
Bildircininannesii Cenkerim ben yüksek bel çamaşır tercih ediyorum bedenimden 1 beden de büyük aldm. Üst çamaşır olarak da telsiz ve desteksiz kullanıyorum. Evdeyken yarım atlet tercih ediyorum daha rahat oluyor
MerveTaer Cenkerim lahusa kilotları var tavsiye ederim sütyende de yarım atlet şeklinde süngerli olanları var onları kullanıyorum çok rahat pentiden bulabilirsin
ggzmkrcc Cenkerim ust olarak lc waikiki den yarım atlet aldım pedli göğsü çok rahat sudyen takamıyorum çunku. Kulotları da genelde dusuk bel giydiğim için bi sıkıntı çekmedim
mrvgun Şuan 24 haftayım ben de alt olarak düşük belli ve lastiği olmayan dikişsiz çamaşırlardan kullanıyorum. Üst olarak da sporcu sütyeni tarzı kullanıyorum ki telliler rahatsız ediyor çünkü. Henüz hamile lohusa çamaşırlarına geçiş yapmadım
Cenkerim Bildircininannesii 1 beden buyuk aldim ici bos gibi oldu ama sirti sıktı b kap mi deniyo sirti genis olan onu almistim halbuki
Dmlsnmzz arkadaslar kesinlikle tavsiyemdir bimde satilan lastikli ic camasirlari var cok rahat 26. haftamdayim simdiye kadar hep kullandim ve hic sıkmadı cok rahat 👍
Cenkerim Dmlsnmzz lastikli derken nasil acaba goz ucuyla gordum ama hic dikkat etmedim sungerli degilmi yani
Cenkerim Citcitli atlet takintim var bide yaz kis illa giyiorum disari cikarken simdilik bi sıkıntı yokda ilerleyen zmanda nasi olck bilmiyorum😁