Ozlembln Merhabalar, 11. Haftamdayım ve haftaya lazer randevum var. Acaba sadece yüzüme ve kollarıma yaptırsam mı?bu konuyu doktoruna danışan oldumu?
Caydemir Ozlembln doktora danışmadım ancak lazer ışını verdiği için yasak diye biliyorum. Ayrıca hamilelikte ve sonrasında hormonlar tamamen değişiyor ve tekrardan tüylenme oluyor. Yaptırdığınız lazer boşuna gitmesin yani
gfazlioglu Ozlembln ben öğrendiğim an bıraktım lazeri , risk almamak lazım , kuvvetli bi Işın sonuçta
Feyzaselh Ozlembln ben bu konuyu doktorumla görüşmüştüm. Bi zararı olmadığını söyledi. Ancak Doğumdan sonra hormonlar değiştiği için tekrar tüyler çıkıyormuş. Bende o yüzden Doğumdan sonra devam edicem
minikmelegim_ Riskli değil ama çoğu yer yapmiyor. Benimki yapmiyordu 2-3 aydir gitmiyorum. Dokulen yerlerim tekrar cikmaya başladi hiçbir işe yaramadi lazerim. Doğumdan sonra devam edecegim
kimsebilmesindiye Dr yaptirmami uygun görmedi Epilasyon yapan bayanda yapsamda ise yaramaz cunku hormonlardan dolayi cikar dedi.
Ozlembln Çok teşekkür ederim,arada kalmıştım.ağda ile geçiştireyim ozman .doğumdan sonra devam ederim
Badevehande Koltuk altıma gidiyorum sadece kararma oluyor çünkü onu malesef önleyemiyoruz. Ama özel bölgeyi risk almadım gitmedim.