mhm Aksel Ben söyle biliyorum eğer anne hareketli ise bebek uyurmus hani sallanıyor ya anne dinleniyor oturuyorsa bebek uyumazmis Hareketi hissedersin bende Senin gibi takmistim tanıdığım tüm hamislerin ki oynuyor benim tık yoktu bu hafta çok şükür hissediyorum Hatta dışardan bile hissediyor eşim elini koyduginda oraya gelip vuruyor ☺😊
Aksel ozgesoy28 arada bir sabahları çok net hissediyorum bide yattığım zaman onun dışında gün içinde pek hissetmiyorum
Sayrkann Aksel bende 28+5 eskisi gibi oynamiyor hatta doktora gidicektim tatli yedim uzandim hareketlerini hissedince gitmedim 🙁( neden acaba sabah hissediyorum gun icinde bazen hissediyorum
Svm1996 Aksel 33.haftamdayım, önceki haftalarda benimde öyleydi , benim bebeğimde çok hareketli degil aynen sabah ve uzandığımda daha çok hareket ediyor son 1 aydır gün içinde hareketleri arttı ama sıkıntı yapma kendine
Svm1996 Aksel iyidir sen içini rahat tut, günlük olarak hareketlerini takip et, hiç hareket etmezse sorun
Bebegim Aynı haftadayız canım benimde öyle çok az oynamaya başladı bu aralar geçendede bu haftalarında az oynayan anneyi okumuştum bu haftalar bebeğin az oynama zamanları mı acaba anlamadım
Deletedmom133 Bebegim doğum değil onda eminim de ilk defa kaburgam bu kadar acıdı nefes almadım teşekkürler 😊