cordelia 28 haftalıkken 1200 gramdı. Yarin 32 oluyoruz çalışabilir raporu icin doktora gideceğiz; bakalım kaç gr diyecek doktor 😊🤰🏻
annevebebek17 Bserappp kasık bel ağrıları oluyor rahmede ağrı vuruyor en ufak şeye yoruluyorum zaten.
Htc_ervam Bserappp fazlasıyla var. Bugün nstye bağlandım. Sancım çıkmadı ama çok az açılmam varmış. 😞
Esesen Bserappp benim aşağı kasıklara doğru ağırlaştı göbeğim🤔 bazen alttan tutup destekliyorum Kendimi
Bserappp annevebebek17 peki doktoruna sordun mu normal miymiş bu ağrılar bugün benim de çok oldu kasıklarımda hareketleri çoktu sonra da oralar da ağrı hissettim
Berna3434 Htc_ervam bizde maşallah 29 haftalıkken 1400 gramdi Perşembe randevum var kaç oldu bilmiyorum saglikla gelsnler 😍
Medinee23 32 haftalık kızım. 2500 gr. 47 cm ..dün kontrolümüz vardı (masallah) bu arada 2 hafta önden gidiyoruz .
annevebebek17 Bserappp canım daha doktoruma gitmedim gidince sorucam ama benimde erken dogum riskim var rahim ağrılarım bundan demişti digerleride çocuk büyüdükçe normal demişti ama bilmiyorum tekrar gidince sorucam inşallah.