Deletedmom139 kizlar 19 günlük anneyim👏fakat kendimi o kadar kotu hissediyorum ki yardim edecek kimsem yok tekim.babamin 2 esi var oda agiz ucuyla bakıyor 😏inanin lavobaya gidemez oldum uykular zaten 0.kizima yetemicem gibi hissediyorum o aglarken bende ağlıyorum. bazen poposuna pis piş yaprken aniden vurma isteği geliyor hemen dua ediyorum bana noluyor ltfn yardim edin
zcolak Deletedmom139 yaa kıyamam canım ne denir bilmiyorum ama eşine kötü olduğunu biraz destek olması gerektiğini söylesen. Babanın eşinden pek yardım gelmeyeceği belli olmuş ama eşin Görmüyor mu durumunu söylesen az baksa da sende uyusan.
saka36 Canım inan geçiyor. Şu an daha doğum yorgunluğunu bile atamadın. İnan ben lojhusalığımda ne ağladım ne gözyaşı döktüm. Sadece hormonlardan ve yorgunluktan. Sen asla yalnız kalma ve bol bol dua et. Birde eşinden yardım iste . Bir saatte dahi olsa uyu . İnan bu günleri tebessüm ederek hatırlayacaksın
Deletedmom139 zcolak inan bakıyor ama vardiyali çalışıyor biseyde diyemiyorum ama gözlerimi görsen mosmor 19 gundur ben ben degilim