Maside-90 Arkadaşlar ben hiç bir testimi yaptırmadım şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum benim gibi düşünenleriniz varmıdır😳😳
sevval55 Maside-90 ikili test tahliller falan yaptırmadınız mı? Şeker yüklemeside doktor sizde hızlı bir kilo alımı vb şekerden süphlenirse yapmayı oneriyor bana onermedi, doktorunuz kötülüğünüzü düsüncek bişey yapmaz.
annevebebek17 Maside-90 canım ben tetenoz aşısı oldum sadece testlerden hicbirini yaptırmadım şeker yuklemeside.. Sadece renkli ultrason yaptırdım ve doktorun verdiği vitamin ilaçlarını kullaniyorum senin kararın ben yaptırmadım..
Mebos Maside-90 valla sadece şuan ikili testi yaptırdım sonuçlarında Temiz çıktı bundan sonra ida detaylı yaptırırım diğerlerini yaptırmayı düşünüyorum bende açıkcası
Maside-90 @annevebebek17# annevebebek17 bende hiç birini yaptırmadım şeker yüklemesi de zaten istemedi ama yaptırmadım vitamin ilacı da kullanamıyorum ne yazık ki bulantı yapıyor hiç bir hap kullanamıyorum hep böyleydim sonum hayır olsun
annevebebek17 Maside-90 canım bana ilk doktorun verdigi vitaminler beni mahvetti hicbirini kullanamadim doktorumu degistirdim durumu anlattım hepsini bırak dedi bana yazdıkları zerre beni etkilemiyor çok şükür icebiliyorum sende konuş dokunduğunu söyle canım
gamzosgamzos Canim ben seker yuklemesini muhakkak oneriyorum cunku benim aclik tokluk normal cikiyordu seker yuklemem sinirda cikti iyiki yaptirmisim cunku asiri meyve ve tatli tuketiyordum belki ilerleyen donemde siniri cok gecicekti