Kleopatra Merhaba sevgili anne ve anne adayları buraya hikayemi yazmak için sabırsızlanıyordum ilk başlarda aşırı korku vardı panik atağım ve kaygı bozukluğu vardı ama ilaç kullanamadım çok zorlandım aklıma hep kötü şeyler geliyordu sanki ben asla doğuramicam gibi yada bana bize birşey olacak gibi İnan’ın rüyalarıma Bile kabus oluyordu yinede direndim ilaç kullanmadım herşeyden aşırı korkuyordum öyle böyle derken artık ne olacaksa olsun doğurmak istiyorum dedim Pazartesi sabah doktora gittim herşey normaldi ama kasık ağrılarım vardı içime doğmuştu bi iki gün içinde doğuracağım o gün ev ve kişisel temizliğimi yaptım eşime doğuracam dedim inanmadı sonra sabah eşim işe gitti uzman çavuş akşam 12 de gelecekti arazi görevi vardı Allahtan erken aradım araziye gitmeden Salı sabahı 7 gibi eşim çıktı 8 gibi bacaklarımdan sıcacık bişi aktı hemen yataktan fırladım bacaklarımdan şakır şakır akıyordu banyoya girdim sümüksü akıntı vardı iç çamaşırımda eşimi aradım hemen geldi ama bu su bildiğin gibi değil evden çıkmadan depend taktım hastaneye gittik ama tür tir titriyordum korkudan hala akıyordu muayene yapıldı alttan 2 cm açıklık ama gerçekten canım çok yandı sizi korkutmak istemem ama gerçekleri yazıyorum benim o şekilde geçti sancım yoktu yatış yapıldı akşam 7 de hafiften başladı 9 da şiddetlenmeye başladı yine alttan muayene yapıldı 3 derken en son 7 yi buldu kendi sancım geldi şükür yoksa suni vereceklerdi saat 10 gibi artık dayanamadım gerçekten sancı çok acı veriyor ben Doğum anını düşündükçe kalp atışlarım hızlandı yapamicam dedim sonra bildiğim tüm duaları okudum sancı artık dayanılacak gibi değildi bağırıyordum epidural istedim devlet olduğu için yapmadılar sonra ebe sıcak duş al dedi sıcak su tuttu komşum sağolsun kimsemiz yoktu çünkü yeni tayin yerinde sancının şiddetini düşürüyordu duş ben çıkmak istemedim burda doğuracam dedim ama Cansu hadi çıkalım dedi ondan önce lavman yapılmıştı sonra sancı şiddeti daha da arttı ben masada çığlık atıyorum sezeryane alın beni parası neyse veririm niye kimse bana yardım etmiyor doktor doğuruyorsun artık ne ameliyatı dedi tuvaletim geliyor gibi oldu ama az bi his vardı Şanlı’lardan hissedemedim bacaklarımı açtım doktor doğurt artık beni ölüyprum masada kalacam dedim titriyordum boğazım kurudu Allah’a yalvarıyordum 5 dk bana uyku için müsade et rabbim diye doktor geldi işte ıkın dedi sancı geldikçe ıkındım beynim patlicak sandım ama benim Doğumum çok zordu 5 ıkınmada falan geldi sıcacık bişi aktı bi baktım Meleğim kucağımda ağlıyordu sonra sustu plesenta yı çıkardılar sonra oda acımadı doktor hadi şimdi kebap ye dedi ben sadece uyumak istiyorum dedim ama bir hemşire vardı çok kötüydü kanı temizlerken tampon falan çok canım acıdı dikişler atıldı acımadı ama makata doğru hissettim acıdı oğlum 38+5 te doğdu 3 kilo 50 cm şuan yanımda daha taburcu olmadık emziriyprum zorla da olsa sütüm az bişi var ama ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum dikişlerim çok acıyor hepinize dua ettim ben çok çektim panik ataklı olarak bende başardığıma inanamıyorum inş hepiniz bir avazda kurtulursunuz açık açık yazmam sizi korkutmak değil benim gibi bir korkak Bile herşeyde nefesi daralan biri bile doğurduysa bunca acıyı çektiyse siz hayli yaparsınız size cesaret olur umarım hadi hoşçakalın 😊😊
LeylaCan Kleopatra Sağlıkla büyüt inşallah bende panik atak yok ama yalancı kasılmam olunca bile hala titreye titreye gidiyorum hastaneye. allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸
35ilknur35 Kleopatra sağlıkla büyütün bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün Canım. Kaç tane dikişin oldu
haklisinesracim Kleopatra ben de panik atakliyim bugün doğum yaptım o an panik olmak insanın aklına gelmiyor ya 😄 sağlıcakla büyütün bebeğinizi insallah
Muallimehanim Kleopatra Benimde heyecandan hastanede tansiyonum çıkıyo ve doktorum normal yapamazsın dedi 🙄 keşke normal doğum yapabilsrm 😕
Tulaysezer Kleopatra sizi kutluyorum. Allah anali babali büyütsün. Ben de panik hastasiyim ve sezeryan planliyorum. Cesaretinizi tebrik ederim.
Kleopatra Tulaysezer kesinlikle şuan bile düşüncem bi daha olursa sezeryan keşke hiç normal yapmasaydım çok ağrılı sancılı geçti
Kleopatra 35ilknur35 sordum ama hemşire o kadar suratsız ve kötüydü ki dikiş saymıyorum dedi neredeyse dövecekti acı çektire çektire dikti ama sanki makatıma kadar dikmiş feci ağrıyor ağlıyorum ağrıdan