Asel--- Kizlar bugun doktora gittim 31+6 yim ama bebekte gelisme geriligi baslamis uterin arterde çatallama varmis. 29+1 gozukuyor. Cok uzuldum duzelirmi bu durum
Asli0611 Düzelir canım 29 haftalıkken 3 hafta geriden geliyordu bebegimin kilosu . dün haftasıyla uyumlu artık dedi dr 33. Haftamdayım şuan yemene içmene dikkat et yeter
Essraanil Asli0611 canım peki bunun için herhangi birşey yaptınız mı düzelmesi için ? Ben de 24. Haftamda olmam gerekirken 21+ 5 gözüküyor ileride gelişim geriliğine sebep olabilir dedi aspirin ve kan sulandırıcı iğne verdi doktorum ve pek endişelendim..
Asel--- Asli0611 sizinde mi arter problemi var di. Adiniza cok sevindim. Yapabilicegim bisey var mi diye sordum doktora ama senin yapabilecegin bisey yok dedi. Insallah duzelir benimde
Ceylin96 Essraanil canım bu aspirin ve iğneyi neye göre verdi ve pıhtılaşma testi yaptı mı sana yoksa yapmadan mı verdi ?
Essraanil Ceylin96 bana ayrıntılı ultrasonda böyle söylemişti doktor sonra kendi doktoruma gösterdim kan akışında yani arter damarımda sorun olduğu için bunları verdi canım ultrasonda bakarak