Efesevim Nhr682 bu kadar yararlı bi post karşıma çıktı😂bende ikili test yaptırcam bursa medicanada bugün gittik hatta haftaya testim bizde merak ediyoduk fiyatını şuracıkta bekliyim😊
Gmzklyn Nhr682 medicanada mı Dr un bende yeni başladım Medicabil e ama çok kararsızım seninki nasıl dr
Deletedmom098 Nhr682 acıbadem sigortam var istanbulda bende oraya gidiyodum sigortam karşılıyodu ama acayip pahalı bi hastane insanları cüzdan gibi görüyorlar
Sevatsibel Ben İstanbul Bahçelievler Medicanada yaptırmıştım. 1 ayı biraz geçti sanırım ve yanlış hatırlamıyorsam 285 tl ödemiştim. Bursa’da daha uygun olur diye düşünüyorum. Umarım testleriniz sağlıklı çıkar.
Deletedmom098 Serenty 11.000 doğum 300 muayne kan testleri 1000 lira benim acıbadem sigorta+thy anlaşmam var doğum 6 bine geliyor bana onuda sigortam ödüyor
Annesinin_cenneti Geçen hafta yaptırdım Bursa Medicana hastane ikili taramaya 180 lira ödedik bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Serenty Annesinin_cenneti oranın ücretleri de pahalı imiş.bazen diyorum devlette bedava doğurup pırlanta mi alsam kendime 😁
Serman Annesinin_cenneti bursa medicana fiyatı mi bu yazdiklariniz. Ben baska bir sehirden doktorumla oraya gelmeyi düşünüyordum fakat bu kadar yuksek olacagini tahmin etmiyordum. Hastanede dogum fotografcisi var mi biliyor musunuz? Veya bu fiyatın içine ne dahil acaba
Serenty Nhr682 sonuçta bir gece kalcaz .normal doğum ise zaten ben dogurcam .doğal bir süreç.pirlanta kafamı karistiriyorrr 😂😁
Serenty Deletedmom098 acıbadem bana zaten çok uzak bir seçenek.sigortanizi kendiniz mi karşılıyorsunuz peki.sonucta onlar da bedava değil