Nazisra Merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyken doktor kıza benziyor dedi şimdi 16 haftalık olucam acaba o haftada kiz denip te erkek cikan oldu mu
Ayaf Banada oyle denildi canim bekliyorum.16 haftasini.kiz oldugumu soyledi bide emindi yani.bakalim hayirlisi.saglikli olsunda..ancak cok okudum kiz deyipte erkek olanlari
Ultraslan40 Kızlar inanmayın😅😅 11. Haftada kız gibi ama emin değiliz dedi gittim elbiseler aldım erkek çıktı 🤷♀️😅😅😅
zelis63 Ultraslan40 ay banada 11 de kıza benzettim dedi ama herkes diyor belli oluyorsa erkek bende ikilemde kaldım haftaya öğrenecem net çok merak ediyorum
Ultraslan40 zelis63 Nazisra kızlar en net 16. Haftadan sonra öğrenirsiniz ve sakın benim yaptığım hataya düşüp hemen kıyafet almayın. Ben cicili bicili elbiseler almıştım kızı duyar duymaz. Sonra meğer paşa geliyormuş😅 her şey gönlünüzce olsun inşallah 🙏💙
Mlsldy Bana da alışveriş yapmayın hazırlık yapmayın ama ben kıza benzetiyorum demişti doktorum 12. Haftada. Cumartesi kontrolüm var merakla bekliyoruz.
Hazelkrnz Nazisra kesin konuşursa uzmansa bilir zaten ama kıza benziyo erkeğe benziyo demelerinin kesinlik payı yok umutlamayın canım.Detaylı ultrasonda öğrenirsiniz kesin muhtemelen