Gshn Herkese merhaba. Kızlar çekinerek soruyorum kusura bakmayın. Hamileliğin 35. haftasındayım Yaklaşık 10 gündür ishal problemi yaşıyorum geçmiyor, bitmek bilmiyor başına böyle birşey gelip sebebini bilen varsa lütfen rica ediyorum fikrini paylaşsın. Bir yerde okumuştum erken doğum sebebi diye. Acaba olur mu öyle bişey çok tedirginim. ☹️
Mavilianne Gshn Doğuma yakın zaman da ishal olur diyorlar evet. Mutlaka doktorunuza bir danışın bir de bol su içmeyi ihmal etmeyin vücudunuzun bebeğinizin suya daha çok ihtiyacı var 🌸
sdsd Gshn canım ishal vücutta su kaybı yapıyor ve ishalin 3 günden sonra kesilmesi lazım kesilmıyorsa hemen serum taktırıp toz saşe var reflor gibi onu kullanman lazım, doktorunla iletişime gecmelısın beni hemen acile yönlendirmisti
Muneweralp Bence doktora gitmelisin hamilelikte İshak önemli hele on gündür olması bence üstünde durulması gereken birşey bir doktora git derim ben geçmiş olsun canım sağ Salim bebeğini kucağına al inşallah
Gshn Muneweralp amin canım inşallah teşekkür ediyorum. Cumartesi kontrolüm var inşallah önemli bişey yok der.
Gshn Mavilianne bol sıvı tüketiyorum ama niye hala geçmedi anlamış değilm. Cumartesi kontole gideceğim inşallah önemli bir şey yok der.
Gshn sdsd anladm canm olmadı yarın doktoru arıyıp sorsam mı bilemedm. Cumartesi kontole gideceğim onu bekliyorum.
sdsd Gshn muz,kahve,patates o tarz beslenin bir süre yağlı baharatlı yemeyın, bol su tüketin muayene gününüze kadar 🙏🏻 ama muz baya iyi gelıyor