Adelimm Deletedmom20 adanada yasıyorum bende. Güzelyalı hastanesi selçuk gürbüze gidiyorum tavsıye ederım çok yardımcı olur her sıkıntı da ararsın hiç sorun cıkarmaz cok ılgılıdır
Hnfth Deletedmom20 ben Ortadoğu’da Hicran girişe gidiyorum çok memnunum doktorumdan çok tatlı bi bayan çokta ilgili kuzenimde orda Doğum yaptı ondan duymuştum çok memnunkaldığını söyledi 23haftalığım şuanda
tuuuucee Deletedmom20 Güzelyalı hastanesinde Nezihi bey var çok iyi çok da şeker bi dr herşeyini inceler çok iyi adamdır bizim yıllardır aile doktorumuz .. bir de Celal Ardıç var oda iyidir denersen giden arkadaşlarda ondan memnun kaldı
Deletedmom20 ilanKandemir canım marsayı hiç almayim ya hakkındaki yorumlar tv çıkan bebek kaçırmalar vs vs zaten de çok steril değil ki 😏😐
burcuali38 Güney Adana Hastanesi Osman Çakar ablamın tavsiyedir kendisi o doktorda doğum yaptı çok memnun.Çok ilgili bir doktormuş.
Deletedmom20 burcuali38 güneyde Cüneyt beyi önerdiler sürekli ama sigortam yok çok pahalı mı acaba muayne si
gnc Deletedmom20 sigortan yoksa da analık hakkı diye birşey var canım hamile olduğun sürece sigortalı ile aynı fiyattan yararlanıyorsun Doğumda dahil
seyhan81 Adana da Berrin Kavuz Ercan ı tavsiye ederim. Allah ondan razı olsun bugün hamileysem uyguladığı tedavi sayesinde. Eski hastanesi Avrupa hastanesiydi ama bu yıl Sezar hastanesine geçiş yaptı diye biliyorum. Tecrübesi ve ilgisi gerçekten çok iyi
Mhmmtemne Medline da Sevgi hanım var ilgisi muayenesi çok güzel Nursel hanım da var onun ücreti daha makul Sevgi hanıma göre ilgisi de ikisininde çok güzel ve baya yardımcı oluyorlar
RuveydaYalcin Güney hastanesinde osman çakara gidiyorum şimdilik ama metro hastanesine geçmeyi düşünüyorum.. Var mı önereceğiniz doktor metroda?
Tugcek RuveydaYalcin Gökmen sukgen sıddetle tavsıye ederım İnstagram adresı var bakabılırsın gayet hoşgörülü genç ve işinin uzmanı bir doktor zaten baya kalabalık oluyor
Gamzedeniz Orta doğu hastanesi- filiz kavi seçen 😉👍🏻 Randevu almayı başarabilirsen kesinlikle öneririm 35 haftalığım bu arada 😘
gnc Deletedmom20 Güzelyalı hastanesine gidiyorum Doğum ve çocuk hastanesi olarak açıldı geçen sene gayet güzel ben orda celal Ardıç’a gidiyorum