Yavuzum1202 Dün sağlık ocağına kan idrar verdim bugün eşim sonucumu almaya gitmıs doktor kum döküyor demiş benimde bugün bel agrım kasık agrım bide ani üşümem oluyor doktor erken Doğum olabilir kendi doktorunu arasın demiş böyle bısey yasayan var mı
CemrePektas Yavuzum1202 evet enfeksiyonum geçmiyor 2 aydır bakteri ürüyormuş bir de kum döküyorum başıma hepsi geldi kısacası
Sera00 Yavuzum1202 gecmis olsun ben de 3 haftadir ayni durumdayim kum döküyorum. 2 kez serum aldim ama fayda etmedi. Hala idrarda kan görüyorum. Hamileyken kum dökmek cok zor hic ilaç kullanammyrm
Yavuzum1202 CemrePektas gecmıs olsun benim ilk çocuğumda 9 ay cektim bunu ama bunda yaşamadım sanıyodum acile gitsem mi nabıcagımı sasırdım
CemrePektas Yavuzum1202 bence gidin çünkü erken doğum hatta bebeğe de geçebiliyormuş. Ben 2 kere antibiyotik kullandım hala kullanıyorum. Doğumdan önce geçmesi gerekiyormuş
Celep16 Aynı problem bende de var canım enfeksiyon ne yaptiysam geçmiyor ve Kum döküyor musum sirkeli şu biraz ağrım i dindirdi dene istersen ama bende ki Kum ne âlemde bilmiyorum
Celep16 Çok geçmiş olsun canım benim bende kan yok şükür de serum aldım bana misin demedi sirkeli şu iç doktor Aksef birde buscopan vermişti ama sirkeli şu ağrıyı kesin bıraktım aksefi kullanmayı düşünüyorum oda enfeksiyon için Allah korusun erken doğum a sebebiyet veriyor
Yavuzum1202 Celep16 ilk çocuğumda erken Doğum yapıyodum aynı haftalarda bunda da çıktı idrarımda yanma yok ama böbrek agrım var bide cok üşüyorum sizde de öyle mı oldu