Elfmrshn Kizlar bisy sorcm nisan gelmesi nasil oluyor bnm soylemesi ayip bir haftadir cok haff akintimla beraber kahve renginden lekeler geldi bugun cok miktarda bi sey geldi rengi degsk ilk defa boyle bi akintim geldi kahverengiye donuk sekilde
Deletedmom00170 Elfmrshn googleye hızlı resim yaz ilk linke tikla fotoyu yukle en altta direk adresi var kopyala at buraya
Elfmrshn Deletedmom00170 onun gibi evet sancim var ama siklasmiyo 15 gundr sancilarm var kizlar ve 40 haftaligim iki gun once ciktm hasteneden cikarttilar bekliyrm bunlar geldi bugun acaba nisan mi bu ama kahve rengi olan bende bir haftaya yakin geliyor 1cm acikligim vardi en son
Sedef65 Elfmrshn bence doktora git ben iki gebeligimde de nisan gormedim suyumuda nisanimda hastanede actilar
nageyey Elfmrshn evet nişanınız gelmiş, hayırlı olsun🙏🏻🤗 Benimde geldi. Doktor ve ebem bebek hareketlerini ve sancıları takip etmemi söyledi. Hastaneye gidilecek bir durum görmediler
Annesininaminesi Elfmrshn canım istersen bilenler görsün diye post başlığını resimli bu nişan mı diye değiş bilen biri yazar muhakak
asli_kerem Elfmrshn nişan gelmesi tanımına inanılmaz uyuyor sanki minnoş beklemeyecek daha gibi bir avazda kavuşun inşallah 🙏🏻😍
Elfmrshn asli_kerem aminnn insallh sancm da var ama hastaneye gidiyrm geri gonderiyorlar bir haftadr bu seklde yani hayrlisiyla olsn da insallah 😘☺️❤️
asli_kerem Elfmrshn nişan geldikten 1 hafta 10 gün sonra doğum olur derler ama hayırlı zamanda gelsin