Tusubasa Arkadaşlar iyi günler 3. Ayima kadar kusma mide bulantisi ve koku hassasiyeti yaşadim geçti çok şükür iyiyim derken 19. Haftada tekrar mide bulantisi kusma ve koku hassasiyeti tekrar başladi birde acaip bir mide yanması bunlari yaşayan var mi normal mi ?
Turna20 Tusubasa ben de 19. Haftamın içindeyim sabah hrrzaman yediğim peynir ağzıma aldığım anda öğürdüm tüm gün midem yandı içim bişekil... arkadaşlar bebek saçlanmaya başlamıştır dediler ama bilmiyorum yine de
gezentianne Tusubasa Benim ilk 3 ay hiç midem bulanmamıştı 16-17 den sonra mide yanması başladı Hamilelik reflüsü deniyor canım araştır, baharatlı yağlı yiyeceklerden turşudan uzak dur hafif yemek ye haşlama falan geçiyoe
fadimeozbas @Tusubasa Aynı şeyi bende merak ediyorum hayır hamileliğin balayı diyorlar ama ben bi balayı göremiyorum ilk üç ay asıl balayıydı benim için 🙄🤦🏻♀️
Tusubasa fadimeozbas 15. Haftamdan sonra rahatladim hakkini yiyemem yemek boruma kadar yaniyor artik yanmasıni filan geçtim ama bulanti kusma koku beni mahvetti 😤 yemek yiyenlere hayranlikla bakiyorum
fadimeozbas @Tusubasa yemek yiyorum onda bi sıkıntı yok da kokuya da tahammülüm yok temiz giysi kokusuna parfüm kokusuna bile eşim yaklaşıkça kaçıyorum bu yüzden de bozuluyor ama napıyım
Tusubasa fadimeozbas açım ama yiyemiyorum serum takaljm diyorlar ama hic durmadanda serum istemiyorummm :'(
Tusubasa Turna20 saçlaniyor diyede mi bunlari yasayacağiz büyük sıkıntıdayim ama tek olmayişima çok mutlu oldum 😂
fadimeozbas @Tusubasa Ben bi arkadaşımdan da biliyorum ilk 3 ay prenses gibiydi 4. Aya girdi öğürmekten kurtulamadı kız😂
Tusubasa fadimeozbas baş ağrilarini saymiyorum artik geceleri bazen uyutmuyor bile gözlerim yerinden çikacak gibi ayni
Turna20 fadimeozbas Tusubasa ben magnezyum kullanmaya başladığımdan beri maşallah diyim başım ağrımıyor. Benim de hergün başım ağrıyordu önceden
Tusubasa gezentianne mide yanmasini suan pek takılmıyorum canim :) şuan beni probleme sokan koku hassasiyeti bulanti ve kusma :) önerin için tesekkur ederim ama :)