Sunduzz KıZlar bugün 36 + 1 oldum hastaneye gittim bebeğimin kilosu 2.860 gr sizce bebeğimin kilosu nasıl ?
Kullanicianne Sunduzz bende bugun gittim 36+4 haftalik olduk 3 kilo 50 gram çıktı kilosuuu bide bi cirkin bi cirkin kizim 😊😊👼👼👼🙈🙈🙈🙈
Mavilianne Sunduzz Ben 36. Hafta da gittim bebeğimin kilosunu söylemedi tahmini 2400 olması lazım dedi. Ama aslında 2 hafta önce daha fazlaydı 🤷🏻♀️ yani benim doktoru. düşüncesine göre bakarsak şuan normal kilosu bebeğinin 🌸
elifzeynebinannesi Ben 34 haftaya girdim, 2300 gr dı, simdiden asırı agırlastım, 36. haftaya girince neler oluyor, 34 ten daha ağır hissediyor musununuz, bir de ev isi yapabiliyor musunuz, ben kendi hastane bavulumu hazirlamaya bile mecal bulamiyorum, sadece yemek yapabiliyorum, acaba o haftalarda dahami kotu olurum..
Gamzehzmoglu Bende 36 hafta ikiz gebeyim geçen hafta Yüksek söyledi kiloları bugğn daha küçük yanılma oluyor dedi çok takmıyorum aslında ama bi tuaf 2650 2500 lerdi bugğn 2300 2500 dedi ben büyük olduklarını düşünüyorum inşallah öyledir miniklerim
aysenurr96 Sunduzz muz bebeğe kilo aldırıyomus diye duymuştum şuan bol bol muz yiyorum bakalım çok fark edecek mi 😁😁
Esma_davut Sunduzz Normal canım bende dün gittim doktora 36+3 günlüğüz kilosu 2.750 haftasıyla uyumlu dedi doktorum