Burcu77 Gizem27 19 haftada hisettim ilk ama doktorlar 24 e kadar normal diyor telas etme hisedersin yakinda😊
Hilaliko Gizem27 😄😄😄tek değilmişimm bende 17 haftalığım bende hissetmiyorum ama 20 den sonra hıssedersın dıyorlar kimileri 18 den baslamıs hıssetmeye degısıyor yanı bakalım 🤔
Gizem27 Hilaliko anladim bekliyorum artık hareket edmesini bugun cinsiyeti öğrendim kızım olacakmis 😂💕👼💜🎁👑
glsndnz Ben 26 dan sonra ancak hissettim eger tahlil ve ultrasonlarda sıkuntı yoksa sorun olmaz özellikle ilk gebelikler de gec hissetmemiz cok normalmiş :)
Gizem27 glsndnz yok canim hic sorun yok dedi gerçekten ilk hamileliklerde oylemi oluyormus bunu yeni öğrendim benim ilk gebeligim
glsndnz Gizem27 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm aynen ilk gebelikte gec hissedilmesi cok normalmiş 😊
Bereninannesiiii Gizem27 bu haftalarda belki pıt pıt hissedersin 😄 22 den sonra falan kıpırdanmaları hissediyorsun
Gizem27 Bereninannesiiii aaa evet pıt pıt diye bisey hisseddim bi kac kere henüz diger hareketleri hissedmedim