Betullmim Melek42 çok giden tanıdığım var, çok memnunlar . Bizzat teyzem de onda Doğum yaptı hem de erken Doğum tehlikesi vardı. Çok güzel devam ettirdi 38 de Doğum yaptı sağlıcakla
Medusa6 Ben tercihlerimi vital hospital dan yana kullandım memnun olmayan kimseyi duymadım bugüne kadar, ama sadece 2 kere kontrole girebildim riskli gebe olduğum için 3. Derece yoğun bakım ve üniversite hastanesi gerekli o yüzden 7.haftadan beri bezmialem vakıf üniversitesine gidiyorum
Mrveyman Medusa6 bende saydığın hastanelere neredeyse hepsıne gittim bende memnun kalamadım canım bezmialem de aileni göstermeden sancı odasında tuttukları için ve tekli odalar olmadığından gitmedim 2ay önce kuzenimin eşi orda doğum yaptı da ordan biliyorum
Medusa6 O civarda safa hastanesi, Nisa hastanesi, meltem hastanesi birde ilgi hastanesi var ama hiçbiri güzel değil hepsine zamanında gittim. Mega medipol de dahil.
Cnsakf Mrveyman muayene 110 lira. Normal doğum 1500 sezaryen 2.650 lira bir çok özele göre uygun ve hizmeti güzel
Medusa6 Mrveyman çok iyi hastane doktorlar ebeler olsun çok ilgili bezmialem 2 defa doğumhane de yattım çok temiz. Oda kiralayabiliyorsunuz tek kişilik, ben mecbur olduğum için gidiyorum sancı konusu benim için de sıkıntı
Medusa6 Mrveyman normal doğum 1500 sezerywn 2000 küsür olması özel bir hastaneyle fiyat farkı yok neredeyse
Zeynepayaz Mrveyman iki hastanede gayet temiz ve hijyenli doğumhane de sadece bayan calisiyo ebeleri de cok iyi ve ilgili.gaziosmanpasada 3 sene once normal doğumu 750 tlye yaptım. Medilife hastanesindede kardesim arkadasim ve yengem dogum yaptı. Ayni doktorda onunda fiyati ayni diye biliyorum normal dogumda. Ozellikle ebelerinden cok memnun kalmışlardı.
Mrveyman Yazey canım onlarda o sedyede yatıp muayene oluyor onlarda o ultrasonda bakiliyo bilmiyorum benmi böyle düşünüyorum ama hamilelikten mi bilmiyorum kokuyorlar hijyen sıfır 😞😞😞
Yazey Mrveyman hijjenin sıfr olması ayrı ama suriyeliler dye kşke ayrım ypmassnz onlarda bi anne dyelim ki sz bi yurt dışına gtsenz szn hakkınızda byle düşünlse hoşmu bn bakırköy araştırma ya gidiyorum sedyede ayrı bi örtü yok doktor ultrasonla bkınca peçeteyle siliyor özele de gdyrum ayrıcada ordaki doktor da aynısını ypıyor özellikle sterilize etmiyorlar yani senn için hijjen nasıl bi kural bilmiyrum ama bnce doktorun ilgilisi ebelerin anlayşlı olan hastaneyi seç hepten pislk yuvası olacağını sanmıyorum hiç bir hastanenin çnkü denetim altındalar