Gizemabc Merhabalar, 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. çalışabilir raporunu 32+0 da mı almak gerekiyor, yoksa 32.hafta içinde herhangi bir gün olur mu?
Gizemabc Rozawxz 32+0da 32yi doldurup 33.haftaya girmiş mi oluyoruz o zaman? Doldurdugun derken tam olarak kaç hocam?
27_ Son adet tarihimizi okuldaki idareci nerden bilecek ki doktor da göz yumarsa 33 de bile 32yim diyip alan arkadaslarim var. Ve de benim mesela çarşambaya denk geliyor 32+0. Bir sonraki hafta almayi düşünüyorum. Yani 32+5 te.
Gizemabc 27_ 33.haftadayken 32.haftadaymış gibi rapor almanın bir getirisi mi var ki? Neden o şekilde rapor almışlar, bir sebebi var mı?
27_ Gizemabc Arkadaşım aralikta dogum yapacakti. 2. Donem izni daha gec bitsin diye oyle yapti. Benim de dogum aralikta. Ben de oyle yapmayı planliyorum. 1 hafta 1 haftadir diye düşünüyorum dogumdan sonra.
Gizemabc 27_ aa anladım. Benim de doğumum aralıkta bu arada. Ve 32+0 çarşambaya denk geliyor😅 26+0 haftalığız bugün. Sizin de mi öyle yoksa?
Nagihann23 @Bertevc ya peki sistemden mi giriyor doktor sat’ı yoksa biz mi söylüyoruz 32 haftalık olduğumuzu