BuseG Herkese merhaba bugun 22.haftamiza girdik.Hareketleri pek hissedemiyorum yani genelde vajina ustunde pit pit atislar hissediyorum.Cok nadir olarak da gobek etrafimda seyirme gibi hissediyirum ama 2 3 gundur nerdeyse hic hissetmiyorum. Dogal olarak endiseleniyorum. Gecen hafta detayli ultrasona girdik hic bi sorun yok cok sukur her sey yolunda. Ama insan cok endiseleniyo.Bazi yorumlarda icimde takla atiyo resmen gece uyutmuyo diyenler var. Onlari okudukca daha da merak ediyorum. Bu durumu yasayan var mi ? Cevaplarınizi bekliyorum...
Happynrbn BuseG biz 25 olduk her hafta değişik oluyo hareketler korkmayın az da olsa varsa normaldir bizdede olmuştu geçen haftalarda yorulduysanız da olabilir 😊
gozdeak BuseG canım bende gec hissettim korkma bence bir iki haftaya daha da netleşir hareketleri ama çok endişeliysen bi git sağlık ocağına kalp atışını falan dinle
Karamelek- BuseG Gece uyutmama ilerleyen haftalarda oluyor anca 27de sonra. İlk gebeliğinse az hissetmen normal bnce bu zmanda zaten düzenli olmaz hareketleri ama için rahat değilse doktora görünmende fayda var en azından rahatlarsın
Oglusum89 BuseG benımde oyleydı hareketleri dengesız pıt pıttı hafta ılerledıkce sıklasıyor hareketi her seyı suan 28 haftanın ıcındeyım her hareketını az cok hıssedıyorum
Tugbacan BuseG Bende 21+6 yim canim bizimde sorunumuz yok allaha sukurler olsun Bu donemlerde artik uyku duzenleri oldugu icin daha az hissedebiliriz gonlumuzu ferah tutalim
Ayckntmt BuseG canım yarın doğum yapıcam şimdiye kadar gece tekme yada hareketinden uyanmadım ben öğlenler hareketli ama canımı acıtmadı hiç bende senin gibi çok takmıştım ama tamamen yapısal ve bebeğin pozisyonuyla yada sakin hareketli olmasıyla ilgili ultrasonda sorun yoksa kafana takma herkesin farklı
Canan1bozkurt 20+2 deyim bende aşırı şekilde hissetmiyorum hatta gün içinde hiç hissetmediğim oluyo bende korkuyorum açıkçası bisey mi oldu diye . Keşke sürekli görme şansımız olsa 😊
BuseG Kizlar icim rahat etmedi saglik ocagina gidip kalp atisini dinledim cok sukur bi sorun yok 🙏 Ama insan korkuyo iste 😥